søndag 30. desember 2012

Gutterommet under innredning

Dette rommet har jeg mye plaer for. nye møbler skal inn og males. Her blir det et stjerne rom i blått med duse farger. Så langt er vi komt nå.
VOILA

Ett skippertak i romjulen.

Loftstuen har ikke vært innredet og vi har bare plassert mye boss og ting som vi ikke trenger der oppe. Men i romjulen har vi virkelig stått på. Og restemøbler går helt fint ann å bruke. Det ble veldig enkelt, men det er tross alt ungene som skal leke og være der oppe så for mye dill og dall ble det ikke. Vi har egentlig kun improvisert med de tingene som vi har fra før av. Det er nesten synn at jeg ikke har tatt før bildet av loftstuen, for den så virkelig ikke ut så forskjellen ble stor. Her er resultatet:
SEE YOU

Julen er bortevekk.......

Nei, ikke helt.. Har ennå stjernene i vinduene og noen juleblomster som fortsatt står. Jeg er alltid så tidlig ute med å ta julen bort. Man er så utolmodig med å finne fram julen og pynte og styre på, men det er jammen godt å rydde den bort å få på plass de ''vanlige'' tingene igjen. Utrolig koselig med julepyntene hengende, men jeg merker at det skal ikke så lenge til før jeg blir lei. Når julen er tatt vekk så liker jeg å utforske med tingene, plassere ting litt andre steder. Forandring fryder. Men julen her har vært strålende. Både små og store er veldig fornøyd med selve juledagen. Det var julesokk, tv-kos, julemiddag, gaver og kos. Det beste med julaften er å se barna pakke opp gave etter gave og se ansiktene lyses opp av det som er inni. Det gleder et mammahjertet. Men dagen er forventningsfull for oss alle og det merkes når barna er lagt og roen senker seg. 1 juledag er alltid en avslapningsdag.

torsdag 6. desember 2012

Casa Hjerter.

Har fått sin plass på det nye vetrineskapet mitt.

Hekta på klementiner

Men disse her var MAKS sure... Skal ikke kjøpe klementiner på kiwi mer hverfall:P

Julestjerner

Jeg har ørten vinduer i stuen og og jeg er sånn at visst jeg skal ha noe i vinduene så må det være i alle og make:) Men jeg har ikke stikk kontakt i alle vinduene til disse staselige julestjernene med pære i, så jeg kjøpte rett å slett stjerner i papp. Syns de ble stilige i vinduet.

Jule Jumbokopper

Julebakst

I dag har jeg rotet meg til å begynne å bake litt småkaker for å fylle skålene mine. Jeg er forsåvidt IKKE noe ''baker'' og uansett hva jeg lager eller hvordan jeg lager det så blir det ALDRI vellykket. Men denne gangen så gikk det ganske så greit. Ble veldig fornøyd med kjeksene:)