tirsdag 30. oktober 2012

Stuekroken. Jeg elsker puter, puter og atter puter. Syns faktisk at det ser bedre ut med puter i sofaen enn at det sitter noen der. Hihi! Snakk om å værre teit;) Men det er helt sant.

mandag 29. oktober 2012

DIY - Do It Yourself

I dag har jeg kjøpt meg garn for å lage trekk til telysglass. Visst dette blir fint så blir det putetrekk i samme stil. Ha en god kveld allihop.

søndag 28. oktober 2012

Eplekasser kan brukes til så mangt:)
En kreativ liten krok i stuen:)
...... og mere stjerner.....
Stjernedilla
Min etterlengtede lysekrone. Lysekrone - drømmen har vært siden så lenge jeg kan huske. Der vi bodde før har det ikke vært aktuelt på grunn av skråtak. Og da mener jeg et skråtak som begynte 2 menter oppe og endte etter ca 4 meter så det hadde blitt MYE jobb visst vi skulle ha sittet opp en. Men nå. Var det ingen bønn lengre, dog vi har plater og spotter i taket forbant jeg meg på at en lysekrone skulle opp. Og etter litt skruing og banking og skjøting av ledninger så kom den på plass. ELSKER DEN!
<3 Happylights <3 Disse har jeg siklet etter så lenge nå. Og nå MÅ jeg bare ha de. SÅ dekorativt.

lørdag 27. oktober 2012

Prosjekt : gammel skjenk.

FØR
UNDER
ETTER
Ble kanon fornøyd med resultatet. Så nå leiter jeg etter et vetrineskap for å gjøre spisestuen komplett.

Huset vårt

Her er atlså vår nye herskapsvilla:D Vi er så fornøyde med kjøpet og føler oss allerede skikkelig hjemmet, det samme gjør ungene også. Ting er begynt å falle på plass her nå og det kommer nok en god del bilder etterhvert. For og ikke å snakke om alle planene vi har. Dette er absolutt vårt drømmehus og vi gleder oss til å realisere drømmene våre her.

Ny Blogg

Jepp, etter mye om å men og banning steiking så har jeg opprettet en splitter ny blogg. Ja, sånn går det når man har hukommelse som en gullfisk og ikke husker verken passord og brukernavn til den gamle bloggen:P Så nå får jeg rett å slett begynne å skrive ned passord slik at dette ikke skjer igjen. Og mon tro google er strenge på å sende nytt. Pust og pes. Nei, så nå har det komt en ny en.